Ordet nyckelfärdigt hus betyder olika för olika hustillverkare. Hos oss på Nordiska Villor kan order med enklare ord förklaras att vi inte släpper er hand förrän ni får nycklarna till ert nya stenhus.

 

När ni bygger hus med oss så får ni en gedigen och robust husstomme i Y-tong som förenar stark bärighet med effektiv isoleringsförmåga. Vår stomme i sten ger er allt i ett!

 

Huset som byggs är skapat av er och har en vacker putsad fasad på en gjuten betongplatta.

 

Vad ingår i ett nyckelfärdigt hus från Nordiska Villor?

När ni bygger ett nyckelfärdigt hus med oss som husleverantör släpper vi inte er hand förrän ni får nycklarna och kan flytta in i ert nya hus.

 

Byggnation av hus med entreprenadavtal

Huset – exteriört och interiört

En fast kostnad och en tydlig tidsplan

Alla viktiga handlingar tar vi fram som hustillverkare

Kontakt genom hela processen från början tills ni får nycklarna i handen

Ni slipper planering, byggnation, projektering och ansvar över bygget. Detta sköter vi som husleverantör åt er

Se ert drömhus växa fram till ett nyckelfärdigt hus

Hos oss har ni stora valmöjligheter när det kommer till ert nyckelfärdiga hem. Ni kan antingen välja någon av våra husmodeller eller så kan ni rita upp ert eget hus med hjälp av våra arkitekter. Ni kan med andra ord bestämma allt från hur er planlösning ska se ut till vilken stil ni vill ha på ert nya stenhus. Du kan också utgå från en färdig ritning och justera om planlösningen hur ni vill.

 

Valet är ert och vi som husleverantör hjälper er hela vägen.

 

 

Fast pris, kontroll över er husbudget och allmänna villkor

För oss på Nordiska Villor är det viktigt att ni som kund vet exakt vad ni får och vad ni betalar för. Därför har vi specificerat exakt vad de olika leveranserna kommer att innehålla så att ni vet vad ni ska förvänta er.

 

När det kommer till priset är det alltid ett fast pris. Ni slipper oroa er för prishöjningar, budgivningar och liknande. Ni kan känna er säkra och ha kontroll över er budget när ni bygger hus med Nordiska Villor.

 

Att bygga ett nytt stenhus är en bra investering för framtiden. Att dessutom få ett nytt hus nyckelfärdigt är det bästa och tryggaste valet ni kan göra. Vi hjälper er hela vägen från början till slut och vi lämnar ej er sida förrän ni får nycklarna i handen till ert nya nyckelfärdiga stenhus.