Hvis du antager, at du leder efter tøj, der er rimeligt til jagt eller skydning, er der forskellige områder, du bør overveje.

En af de mest grundlæggende nødvendigheder er, at tøjet er vandtæt, så søg efter kjole med et vandtæt lag. I hvilken grad et lag er vandtæt estimeres ved dets evne til at modstå et givet vandsegmenttryk. Søg efter kjole med en film, der passer til et tryk på 5.000 millimeter vandsegment. Swedteam

Ethvert individ, der investerer energi udenfor, indser, hvordan gnagende vinde kan afkøle kroppen. Dette indebærer, at forskellene mellem ægte temperaturer og savtemperaturer kan være meget kritiske. En tilgang til at modvirke den kølende påvirkning af brisen er at bruge tøj med en vindtæt film.

Ud over at være vandtæt og vindtæt er en mere væsentlig variabel filmens kapacitet til at inhalere, hvilket hentydes til som et MVT (Dampness Fume Happening) niveau. Film ikke sat i sten ved at vurdere, hvor meget vanddamp der kan forsvinde på 24 timer. Et lag med et åndbarhedsniveau på f.eks. 5.000 viser, at filmen tillader 5.000 gram vandrøg (5 liter) at passere pr. kvadratmeter på 24 timer. Søg efter en film med en åndbarhed på noget i retning af 5.000 MVT. dame jagttøj

At holde varmen er grundlæggende. Afhængigt af sæsonen kan du have brug for ekstern påklædning, der tager højde for et par lag, der skal bæres under. En sweater af anstændig kvalitet kan helt sikkert hjælpe med at holde dig varm.

Støvler skal være behagelige og tilbyde en masse underbenssikkerhed. Mange hælder til gummistøvler over klatrestøvler. Uanset hvad du foretrækker, skal du garantere, at de er tilstrækkelig behagelige til at bære dag ud og dag ind.

Prøv ikke at se bort fra forskellige ting af tøj. Bukser eller broeksbukser bør alvorlige områder af styrke for at være, og behagelige. Sokker er naturligvis vigtige, men du bør også tænke på handsker og forskellige ekstraudstyr. Kasketter holder dit hoved varmt, og du bør også tænke på at holde din nakke varm.

Til skydning og jagt vil du kræve et niveau af forklædning, så tøj i dæmpede farver er grundlæggende. Til mudderdueskydning er dette naturligvis ikke så specielt fundamentalt, da du ikke vil være alarmerende ægte vildt væk.

Påklædningsmærker med en jagt- eller skydefamilie giver for det meste nyttige ekstra genstande, for eksempel håndvarmere lommer, spillommer på bagsiden, 2-vejs lynlåse, snore i midten, stormærmer eller endda en indvendig mobiltelefonlomme.